Elvis a király

2012.01.15. 18:46

csercsab

Idén lenne 77 éves Elvis Aaron Presley a "király", akinek a sztárság okozta vesztét. Tolta az alkoholt és a drogot, mint a francia drazsét. Egyik fellépésénél, mikor már több volt a haja alatt, mint "40 csepp", észrevett egy tagot a koncertjén, aki egy kicsit elszendergett. Ezen elkezdett röhögni, és nem bírt abbahagyni, a végéig. Most nem ezzel a nótával kedveskedek, hanem feldolgozásaival, mármint amibe belerakták a főnököt!

Számos bugyuta filmje mellett nekem a Forrest Gump jelenete tetszett, mikor a járókerettel üzemelő Forrest bemutatta tánctudását a királynak, aki később az elcsent mozdulatokkal térdeltette maga elé nőknek százait. Persze én akkor még csak zacsiban lengtem.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr13549618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2012.01.15. 19:22:58

végre baszod, örülök, hogy élsz:-)
süti beállítások módosítása