A 90-es évek elején (vidi: 1991. szeptember 28.) a Metalica volt olyan bátor, hogy a már eltűnt vasfüggöny mögé, Oroszhonban tartson metál bulit. A szokásos Morricone intro után (E.M: A jó, a rossz és a csúf) a fekete lemez legegyszerűbb dalával, melyet még maga a szerkesztőbá is egyszer elnyomott kezdett bele.

Larsnak -váratlanul- sikerült pontosan ütnie, James még az elvonó előtt volt jócskán, így az aggresszív fintorok teljes tárházát mutatta be, a gitárosok tevékenysége pedig páratlan. A nyakficamra javasolnék az aloe vera termékcsaládból egy kitűnő kenőcsöt, állítólag mindenre jó. A hanyatló diktatúra azért nem múlik el egyhamar, így a biztonsági szolgálatot a köcsög security cégek helyett, maga a hadsereg látta el. Így szegény rocktestvéreknek nem marad más lázadási eszköz, mint az amerikai zászló lengetése, és az önfeledt tombolás, melyre a Metallica kiválóan alkalmas.

Vidi: Csercsab barátom dolgaiba nem szívesen barmolok bele, de nem csak a Metallica volt bátor, mivel Moszkva egy giga Monsters of Rock turné sima állomása volt, na jó nem volt sima, hiszen volt állítólag 1,6 millió ember (ebből qva sok katona!) és a komcsi fellegvár melletti óriási Tushino reptéren (Аэродром Тушино) tartották!

A fellépők a Black Crowes, a Pantera, a Metallica és az AC/DC! Egyébként az enter sadman egy fostalicska! Egy-két csemege még ráadásként, benne egy hallgatható Metallica számmal, az AC/DC egyszerűen hihetetlen!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr32441025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.11.11. 10:13:23

Ja!
Megvan nekem is a Monsters of Rock!

kurgan 2011.07.19. 13:34:13

csak annyit, hogy ez még nem oroszország, hanem szovjetunió volt, alig egy hónappal a köncert előtt a KGB megpuccsolta gorbacsovot, rendkívüli állapot volt az országban, lőtték a parlamentet.. a szovjetunió hivatalosan az év végén bomlott fel. szóval az ott félmillió kommunista, aki tombol, és a KGB helikopterei köröznek. tényleg történelmi, szimbolikus és hatalmas koncert, ilyen soha nem volt és nem is lesz többé.
süti beállítások módosítása