Vidi főszerkesztőbá bő másfél évvel ezelőtt az akkori érdektelenség kellős közepén a főnöki, megmondós mackónadrágot magára húzva vette a bátorságot és kijelentette azt, amit és felkérte majd kibaszta azokat, akiket.

Most idézgetek, de nem másolok, mivel nem vagyok Pál, főleg nem Schmitt, de egyedül én vagyok az, aki jelenleg tartja azt a bizonyos frontot.

Ebből kifolyólag a sörfoltos, kutyaszőrös mackónacit kitulajdonítom magamnak és leszögezem, hogy aki most egy héten belül nem ír egy kibaszott sort sem erre a szánalmas blogra, azt én fogom kibaszni a nem létező szerkesztőségünkből.

Szemet hunyok a régi dolgokon, szóval ebbe most ugyanúgy Vidi, Csercsab és Etelközi Vata is beletartozik. És ha mindez nem elég, az ajánlatunkat még mindig tartjuk Tökinger barátunk részére is!

Blogoljatok, Köcsögök!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr855617993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása