Nem várok tovább!

2012.04.25. 15:35

vidi

A célt elértük, a teljes érdektelenség mackó nadrágját magunkra húzva kedvünkre vidámkodhatunk blog.hu játszóterén, de ami sok, az sok.

Itt van ez a sok semmirekellő szerkesztőbá, akik szarnak az egészre. Írtak régen fosokat, próbálkoztak becsülettel, de  mégis szánalmasan, de mostanában láthatóan elfogyott a lendület. (Egyik tankozik és közben kiveri, a másik iszik és beleveri, a harmadik az pedig csak egyszerűen lusta, de szerintem ő is beleverné!)

Már csak én tartom a frontot, hiszen minimum hatszoros példaképem Schmitt ’ctrl C/ctrl V’ Pál, a kardozós, tévétornázós, pozícióban vagyós, motoros, fénymásolós, én nem hibáztamós bácsika, aki a lendület és a tisztesség maga.

Kicsit nyögvenyelősen felvezetve a dolgot, az a köcsög szerkesztőbá, aki nem ír egy héten belül posztot az úgy repül a nem létező szerkesztőségből, mint a szar.

A feladat adott köcsögök:

A bejegyzés szóközzel minimum 2000 karakter kell, hogy legyen és kötelező a lábjegyzet használata, persze az irodalomjegyzékkel egyetemben.

A visszaszámlálás elindult (lásd jobbra!), egy hetetek van!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr634472959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2012.04.27. 21:15:49

remélhetőleg ezt a figyelmeztetést elolvassák:)
süti beállítások módosítása