Megint nyakunkon az európai énekverseny, ahol legalább annyira fognak megint bennünket szeretni, mint egy pedofilt a börtönben, de csináljuk, mert.

Eme verseny remekbe szabott honi válogatóját a gumihipszter Márta byeAlex nyert meg. A gyerek konkrétan jobban leszarta az egészet, mint én és ez becsülendő, attól függetlenül, hogy annyi értelme van ennek az egész euróvíziónak, mint George ’package, you know’ Matolcsy jegybankelnökségének.

Ez a vízió a szarabbnál szarab dalokkal és a vérszánalmas magyar műsorral alulról karcolt egy Fásy mulatót, felülről pedig egy Szintiboy és Ilonka koncertet.

Amúgy ez az Alexgyerek, amúgy tolta gyorsabban is a talicskát és az nem rossz, sőt konkrétan a számomra egyenesen hallgatható kategória.  Az under pressure akusztik verziója egyenesen kurva jó (javaslom az eredetit is).

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr65128056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása