Valentin nap

2012.02.14. 21:00

vidi

Mivel Valentin nap van máma itten és most, de remélem soha, csak kell virítanom valamit, nehogy szó érje a ház elejét a végén!

Ma a szerelem ott áll lesben az ajtó mögött, hogy pofán basszon, ma kötelezően ömlik a nyál, mindenki Titanicot néz és a piros szív olyan alapvetés, mint a tűlevél karácsonykor.

A leghitelesebb és legszeretetreméltóbb ünnep ez, ne is szaporítsuk a szót.

Boruljunk össze, adjunk neki csókot, vegyünk neki vigyorgó plüss grizzly vagy egy piros Rambo nyíllal átlőtt szívecskét, mert ez jó, vagy nem.

No de, mivel is kedveskedjek ezen a vérfagyasztó ünnepen, ez itt a kérdés.

Mivel aktualitás van és február 17-én jelenik meg egy akusztikus lemez, az egyik kedvenc honi csapatomtól, induljunk el ebben az irányban.

Farkas Zotya a kitartás és az állhatatosság maga, az általa vezetett Ektomorf pedig az elszabadult úthenger, ami mindent és mindenkit elpusztít, úgyhogy keresve sem találhatnék jobb szerelmes dalt a mai napra, mint ez. 

Boldog Valentint köcsögök!

I'm In Hate

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr214105740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2012.02.14. 21:29:35

ez a szám zseniális! 2:00-tól libabőr!!!
süti beállítások módosítása