Mennyország

2011.05.19. 15:44

vidi

Aki már nézte ezt a informatív, szókimondó, de szutyok oldalt, vagyis az elcseszett blogunkat és érdekelte kik írják, az már esetleg rájöhetett arra, hogy szerény személyemnek Stephen Hawking, a világ legtekintélyesebb elméleti fizikusa az elő etalon.

A mester most megmondta a frankót, ugyanis szerint a túlvilág csak mese.Teszem hozzá, szerintem is!

Az tudni kell, hogy súlyos izomsorvadásos betegsége kapcsán csaknem fél évszázada néz szembe a halállal, amely teljesen megbénította, így az évtizedek óta tolószékbe sorvadó tudósunk igencsak képben van, de a kijelentése, miszerint: ’A mennyország csak tündérmese azok számára, akik félnek az örök sötétségtől. Az emberi agyat számítógépnek tekintem, amely alkatrészeink tönkremenetele után nem működik tovább. Nincs menny, vagy halál utáni élet lerobbant gépek számára!' - igencsak sokakat meglepett.

A mester megőrizve a szokásos szarkazmusát és életigenlő, de humoros énjét, azonban feltette a koronát a sokak szemében pusztító gondolatra: ’Nem félek a haláltól, de nem is siettetem. Még sok mindent el kell végeznem előtte

Mi ebből a tanulság?

Semmi!

De a legnagyobb elméleti gondolkodó zseni szerint Isten nélkül is megmagyarázható az univerzum létrejötte, pontosabban máshogy nem magyarázható!

Jézus, ettől függetlenül még mindig Te vagy a főnök!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr172916920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása