A blogunk tiszta szívből gratulál Wolf Katalin művésznőnek a szombati düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon elért 22. helyezéséhez.

Az utolsó helyen Svájc végzett (a srác berúgott az öltözőben), rajtuk kívül még Észtországot (a svájci sráccal vodkázott, ő sem lépett fel) és Spanyolországot (focimeccset nézett a büfében és tolta a tapast és az italt a fejébe) sikerült maga mögé utasítani.

Óriási eredmény, hullámozunk és tapsoljunk! Köszönjük Kati!

Komolyan mondom ez nagyon szép eredmény, főleg annak tükrében, hogy a versenydal olyannyira szar és hallgathatatlan, hogy könnyet csal még a legigényesebb madárlelkű nyáltermelő szemébe is. (Geszti 'Most bánat ráz, átjár egy régvolt láz' Péternek meg külön köszönjük a zseniális szöveget!)

Mi a reteknek égetjük magunkat minden évben, nem is értem?

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr612907609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2011.05.16. 11:47:41

Ez a nyálfesztivál olyan szinten értelmetlen, mint a nőknek elmagyarázni, hogy mi a jó abban, hogy a fiúkkal egy kocsmába beülsz kicsit iszogatni...

AZ előadott zeneművek évről évre alulról súrolják Korda Gyuri bá slágereit, olyan kőrítésben, amitől mai napig beszarok, ha meglátom...

Trutyigyár, legalja pályaművekkel (mert azért valszeg egy-két versenyző egyáltalán nem tehetségtelen, csak akik odaküldik őket azokkal a szarokkal, azok viszont igen)
süti beállítások módosítása