Megvan az első olyan Michelin csillagos kelet-európai séf, aki saját hazájában, helyi konyhát visz, mégpedig a Szulló Szabina executive chef vezette budapesti Vörösmarty téri Onyx étterem, akik tegnap bezsebelték Magyarország második csillagát.
Hurrá, csak gratulálni tudunk, le a kalappal.
Egy ilyenre akármikor rámennék, mert nem tudom nem észrevenni, hogy ez nem rántott hús: Wagyu marha két szervizben: Tatár hűvös paprika levesben Bélszín szelet bébi mangolddal, gombákkal!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.