Napi zene 27.

2010.12.23. 07:00

vidi

Lepukkant férfiak okoskodnak ezen a szar blogon, nagy részüknek igen erős a jobb keze és az is szinte biztos, hogy az a pár ember aki néha napján ide téved az is férfi, úgyhogy a mai napon kicsit legyünk férfi soviniszták és most mi merevedjünk a monitor előtt.

Vannak énekes csajok dögivel, van aki zeneileg még nekem is bejön, lásd a törpe energiabomba Pinket, de van ez a Fergie nevű menyecske, aki a maga tök természetes módján egyszerűen zseniális. Beszarás!

A klipnek van két szemet gyönyörködtető érdekessége, mégpedig a 69-es V8-as Ford Mustang és Fergie elképesztő kék bugyija (0:30-0:40)!

(Azt már le sem írom, hogy az emberét a klipben az egyik kedvenc fiatal színészem Milo Ventimiglia játsza, aki a Rocky Balboában, Rocky fia volt! Nagyon penge a gyerek!)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr292532326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása