PINK

2010.11.19. 10:00

vidi

Duda fiam nem alvási szokásaihoz igazodva hajnalban sokszor kötök ki a HBO-n is, az alapvetések a Discovery, National Geographic, Paprika TV és sport tv-k mellett.

Ma átkapcsolok, pont akkor lett vége valami filmnek, alul az infó sávon jön a kiírás, a következő műsor, PINK Ausztrál koncert.

Öregszem na vagy buzulok, vagy már agyara ment a gyaluzene, de ez most mindegy, mert ott ragadtam és megnéztem.

Ha csak annyit mondok, hogy zseniális volt, az kevés.

Az hagyján, hogy a zenészei vérprofik, az egész koncert minden hangja és a látvány is tökéletes, de ott van ez a cseppcsaj, aki leénekli a csillagokat is az égről és ráadásul annyira természetesen, hogy csak fülig érő szájjal tudod nézni.

El sem hiszem, most is ezt hallgatom és a Led Zeppelin feldolgozás Babe, I'm Gonna Leave You is valami elképesztő, Robert Plant ha látta, biztos dobott egy hátast! 

Ez kérem szépen tökéletes, Pink rules!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr342458853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása