Polański újratöltve

2010.12.10. 10:03

vidi

Nem tudom nem észrevenni, de állandóan a pofámba tolják, hogy egyedülálló kiállítás nyílt a világhírű lengyel rendező-színészről, Roman Polańskiról a lodzi Filmmúzeum jóvoltából, a Lengyel Intézet kiállítótermében.

A „Roman Polański. Színész. Rendező” címet viselő vándorkiállítás, egy átfogó tárlat, a világhírű lengyel rendező-színész, Roman Polański alakját, alkotói életútját mutatja be, egy plakátokból, standfotókból, werk képekból összeállított egyedülállóan gazdag anyagon keresztül.

Már meg emlékeztünk párszor erről a szép emberről, de ami sok, az sok!

Mivan itt már megint, el sem hiszem?

Komolyan beszarok, a nem rég még Pápát (II. János Pál, aki ne ismerné!) is adó kőkatolikus lengyelek, csináltak egy ilyen vándortárlatot ennek a mocsok pedofil fasztarisznya köcsögnek, aki egy törpe pondró, egy nyomorult féreg, egy söpredék.

Hihetetlen, hol tart a világ.

Egyébiránt én már nem is csodálkozom semmin, ugyanis az egyháznak pedofilpap témában nem a megszüntetés, a gyökereknél való elpusztítás a célja, hanem az eltusolás és komolyan azt érzem, hogy ennek a szánalmas álszent mocsoknak a fenntartása.

Tudtommal egy szót sem szóltak a nagyszerű Polański ellen, miért is tették volna, amit csinált az helyes és jó.

Dögöljön meg mind.

Aki meg elmenne erre a szarra, az kicsit repüljön vissza gyerekkorára, képzeljen maga mögé egy ilyen retek fejű faszt és gondolkozzon el azon, milyen lenne az élete egy ilyen akció után.

Én már biztos börtönben ülnék, mert kinyírtam volna mind.

Megyek hányni!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr182506124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása