Jack Jack

2010.12.07. 10:40

adamo.blind

2007 nyarán, a Sziget fesztivál Jack Daniel’s Házában üldögél a hazai zeneipar két ikonja, Mester Tamás és Ganxsta Zoli. Tamás épp az egyik kedvenc Beatles dalát, a Come together-t gitározza, amire Zoli elgondolkodva püföl valami ütemet a szék karfáján, amin ül, majd megszólal: „Nekünk zenekart kell alapítani!” És a sztori innentől már történelem.

Zoli hirtelen támadt ötlete nyomán megszületik a Jack Jack zenekar, amely még két taggal bővül: Tóth Tibor (Hooligans) és Papp Szabolcs (Supernem) személyében.

Az alap, „csináljunk egy zenekart” koncepción túl a terveik közt szerepel egy dokumentumfilm elkészítése is, amelyre Galler András „Indián”-t kérik fel, mint rendezőt.

A csapat beköltözik 3 hónapra egy nyaralóba, Dunakeszin, ahol a munka nem indul olyan olajozottan, mint azt elképzelték, mivel mindannyian szeretik az italt. Az idő sürget, a producer nyaggat, valamit mégis csak össze kell hozniuk a fiúknak.

Bevezetőül szolgáljon az alábbi kis trailer, amivel mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy szerezze be a filmet, és a 7 dalból álló lemezt is!

És egy dal is:

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr422499000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2010.12.08. 10:21:45

Ezek mind szánalmasak, ráadásul a zene amit tolnak klisé hegy a köbön!
süti beállítások módosítása