Élvezd a csendet

2009.12.10. 12:35

vidi

Szerkesztőbá barátom elküldte legújabb szimpatizátoros kreálmányát a depeche mode personal jesus számára – ami megjegyzem egészen jól sikerült – és ez el is indította a lavinát. Fel vagy átdolgozni kell egy számot, melyik a jobb, melyik a hitelesebb?

Ezt jól megvitattuk, de nem jutottunk dűlőre, mert végül is mindegy, ha jó, akkor teljesen mindegy, de ha már ennél a témánál tartunk, felkutattam a DM egyik legnagyobb klasszikusának néhány átiratát, pontosabba a 11 nekem legjobban tetszőt megosztanám veletek.

A listából tisztán látszik, hogy a zene élet szinte teljes palettája képviselteti magát, hát igen a DM-et a kőarcúak is, de végülis mindenki szereti, elismeri! (A Readioheadet nem találtam, pedig az valami elképesztően jó átdolgozást csinált!)

Először nézzük meg az eredeti előadótól egy párizsi koncertfelvételen, már csak a miheztartás végett. 

 

 Akkor nézzük a felhozatalt és élvezzük a csendet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr221588022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2009.12.10. 13:04:46

Tori Amos magasan nyert. Ő hozta ki a legtöbbet a témából. A többi másolás, vagy balfaszkodás.

Még a hörgős is tetszett egy kicsit, de a hörgés miatt nem.

Na ebbe a "versenybe" én is benevezek!

vidi 2009.12.10. 13:21:45

@Etelközi Vata: Öcsi toljad, feltesszük!
süti beállítások módosítása