Endgame

2009.10.20. 13:18

vidi

Egy kis szösszenet a számítógépes játékot babráló szánalmas hülyegyerekeknek, okulásért.

Egy amerikai kutatás szerint meglepően magas, 35 éves a videojátékosok átlagéletkora. Hű vazz, ez kemény! Azonban, ha ez még nem lenne elég, a kutatás arra is rámutatott, hogy a játékosok, már kortól függetlenül egészségtelenebbek és depressziósabbak, mint azok, akik nem játszanak és persze állandóan jobbkezeznek.

Akkor rögtön megállapíthatjuk, hogy a számítógépes játékok prütykölése ebben a korban alapból vérszánalmas, aki ilyenre adja a fejét, az egyenes ágon juthat döntőbe és nem fog nyerni.

Ezen egyedek személyisége hasonló egy papucsállatkájéhoz, fizikális és mentális egészségügyi állapota, testtömeg indexe (már ha van ilyene!) és életminősége gatya, de pszichológiai téren is nagy a baj, a makimatyizók között gyakoriak az introvertált, tehát befelé forduló, a belső lelki hatások, élmények iránt érzékeny, fogékony, a külső világtól viszont elforduló típusúak. Aki nem ismer ilyet a környezetéből, az biztos hogy, süket és vak is egyben.

Még mielőtt bárki rám ugrana, tudom, hogy egy hülye köcsög paraszt vagyok, ilyesmi, de én soha nem szoktam ilyenekkel játszani, becsszó!

A végére a valaha volt legszánalmasabb játéktípusról is emlékezzünk meg, ami a bringa menedzser játék (azt hiszem, Pro Cycling Manager). Na aki ezzel bármit csinál, az bármi egyébre is képes lehet. Ha ismer ilyen személyt a környezetében, rögtön szóljon a rendőrségnek, akik 500 méteres körzetben túrjanak fel a lakása körüli mindent, mert szinte biztos, hogy találnak ezt-azt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr461462927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása