Befőttesüveg

2009.08.26. 15:25

vidi

Egy foci klub rövid történet, ami annyira szánalmas, hogy nem írom le a nevét, helyette inkább a befőttesüveg szót használom!


A Befőttesüveget 1905.március 14-én alapították, a Fulham Roadon, a mai vérszánalmas stadionuk bejáratával szemben. Ezen évben némi kenőpénzért és egy diszkrét pipáért fel is vették a csapatot a Division 2-be, azért csak oda, mert nem tudtak nőt szerezni a pipához, csak egy fickót! A Befőttesüveg a Stamford Bridge-en játszotta/játsza a hazai mérkőzéseit. Hamar felkerültek az első osztályba, mert év végére szereztek egy nőt, de a klubtörténelem első évei így is elég jelentéktelenek voltak, egészen az aranykorig. A Befőttesüveg első bajnoki címét az 1954/55-ös szezonban szerezte, ekkor már sok nőt szereztek és ezzel ünnepelték a jubileumi évfordulót. Innen meccs-meccs hátán, mígnem 1971-ben a Befőttesüveg megnyerte az első európai kupáját is, itt már rengeteg nő volt. Teltek múltak az évek, pipa itt, pipa ott, mígnem 2003-ban megvette őket kilóra egy orosz tompika Roman Abramovich, aki vett egy csomó új játékost a piacon. Na itt már nemcsak nők voltak, hanem volt egy Yacht is! Megvett mindenkit kilóra és érkezésével egy csapásra megoldódtak a problémák. Megvette kilóra a portugál José Mourinhot is, akivel némi pénz, nő, és bírói segédlettel nyertek ezt azt. Majd kirúgták, mert sokat ivott, azóta jöttek mentek az edzőbák, és semmit nem nyertek, de most belelendültek, mert megint van egy csomó új nő! Ez annyira szánalmas történet, minek is írtam le?
Hajrá Manchester United! 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr481339972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SOH 2009.08.26. 15:51:18

ez milyen szar beírás! vérszánalmas

Steinmann 2009.08.26. 16:01:48

Nem kéne basztatni a Chelsea-t, szerintem kurva jók, és most már nem ők a főellenség meg Abra, hanem az Arab olaj milliárdos focimenedzserek...

Amúgy a Manchester 6-szor szánalmasabb Rúnival meg Nanival...
süti beállítások módosítása