Graph Search

2013.01.17. 14:54

vidi

Kellene valamit blogolnom, mert Adamo lassan kirúg a picsába vagy meghív egy sörre.

Mivel érdekel a közélet és az útélet is és nagyjából a térélettel is tisztában vagyok, és hellyel-közzel mindenről tudok, még a nagyon nem érdeklő sétányéletről is, ezért bármiről írhatnék, akár a körútéletről is.

De nem írok, mert most éppen azon idegeskedem, hogy Chuck Norris még mindig nem tépte ki az adatlapomat a pofakönyvből, mert miután a víz alatt megszárította haját, fürdőgatyában és strandpapucsban elment megmászni a Himaláját. Mellesleg az a köcsög pofakönyv egyébként elindította a címben is jelzett kereső-kutató akármijét, ahol adat nem marad szárazon, úgyhogy aki teheti gyorsan szóljon Norris mesternek, ha visszajön a Himalájából. 

Egyébként tudja valaki, hány oldala van az erőnek?

update:

Chuck Norris visszajött a hegyekből, ki is tépte az adatlapomat a pofakönyvből a megbeszéltek szerint. Közben azonban úgy döntöttem nem adom fel és újraépítem a kapcsolati hálómat, de a filozófia a blognak megfelelő fű alatt, de attól is mélyebben, hátha megtalál valaki, de remélem nem lesz. Én nem jelölök be senkit, csak a jó zenéket, de aki bejelöl azt is kicsapom a picsába, hogyha úgy ítélem meg, hogy. Eddig egy ismerősöm van, aki mellesleg a feleségem. Meghalt a király, éljen a király!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr75023640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása