ÖT

2012.02.20. 11:49

vidi

5 éves lett az elsőszülött nagyfiam.

Rocky amellett, hogy csodaszép gyerek, még elképesztően okos és ügyes is és nem utolsósorban kemény, mint a névadója. Hobbija a szakértés, mint az apjának, minden témában otthon van, akármikor kibeszéli a pókot a sarokból, mondjuk ez nem nehéz, mert csak akkor nem beszél, ha eszik.

A legutóbb, mikor mentem érte az óvodába, ott állt az egyik sarokba, körülötte ült öt gyerek, ő meg fennhangon magyarázott nekik a lego hero factory figurákról, alig bírtam kiimádkozni. Egyébként ezeket a figurákat, úgy rakja össze mint a gép, hihetetlen tempóban, ráadásul, mivel van belőle neki sok különböző, gyakran összekeverednek az alkatrészek, de azokat is pikk-pakk kiválogatja, simán tudja melyik hova tartozik, döbbenetesen ügyes, pedig egyáltalán nem vagyok elfogult, de!

Amúgy ismeri az összes szuperhőst, aki megmentette a világot, de ő is megmenti bármikor, ha kell, mert képes rá, mert ő a fiam, akit elképesztően imádok.

Nem variálnám túl, hanem dobnék neki Préribarnát, mert ez a kedvence és szereti, ami nem baj, valahol el kell kezdeni!

István éltessen Főnök! Szeretlek!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr694158166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2012.02.21. 19:43:38

Legoban gazdag szülinapot:)
úgy tűnik májusban elég aktív csődör lehetsz:)

adamo.blind 2012.02.22. 17:06:07

Isten éltesse a Nagyfiút!

@Tökinger: :))))) Sok februári van nálunk a családban... a faszagyerekek akkor születnek! :)
süti beállítások módosítása