Másnaposság

2011.11.02. 14:03

adamo.blind

Vitathatatlan tény, hogy szinte már mindenről volt szó ezen a blogon, egy dolgot kivéve: a testet ízeire cincáló másnaposságról.

Hiába kutattam a pöcs(szó)felhőben, semmi erre utaló címszót nem találtam a témában.

Egyszerűen hihetetlen. Jómagam - 20 felett - elmondhatom, hogy megéltem már ezt-azt, voltam a pokol legmélyebb bugyraiban is, kiálltam számtalan próbát, de a kibaszott másnaposság mindig ki tud készíteni.

Kutatások sorozatát lehet véghezvinni a témakörben, hogy mit lehet tenni, mivel előzhető meg, mi a legjobb és leghatásosabb gyógymód az adott helyzet túlélésére, de ezt is embere válogatja.

Itt egy kisebb összeállítás a lehetséges taktikai lépésekről:

1. Először is egy kiadós szarással köszöntsd a szép jó reggelt!

2. Próbáld semlegesíteni anyádat!

a, konyhát messzire kerüld el!

b, ha bármit mondd, legyen a válaszod mindig: "úgy van" ill. "persze, soha többet"!

c, ha a türelem-aksi lemerül: őrizd meg hidegvéred, ne pazarold el azt a kevés energiádat is a magyarázkodásra! Ha a hangprojektora meghibásodna, és már csak baltával lehetne orvosolni a problémát: fejhallgató fel, zene maxra!

d, nyugtató és vidám muzsikával élvezd a remek perceket, vicces és ambivalens élményben lesz részed, ha a kintről beszűrődő mormogásokat is hallod közben!

3. Igen, hoppá: elfelejtetted magadhoz venni a fontos kellékeket, így vissza kell térned az oroszlánbarlangba, mivel segédeszközöket csakis ott találsz. Bár lassú vagy és igen-igen kába, mégis gyorsnak kell lenned: folyadékot (ne kávét) keress! Lehetőleg szénsavasat: ásványvíz, pezsgőtabletta, sör. (Az utolsót javasolnám, hogy friss és üde legyél, amikor azonosítanod kell magadat a tükörben!)

4. Igényesebbek le is zuhanyozhatnak, ha van erejük!

5. Ha nincs nagyon összeszűkülve a gyomrod, akkor ehetsz egy keveset, de ehhez tudnod kell, hogy hova kell menned!

6. A rossz hír, hogy nagyon nehéz küzdelem ez, a jó hír viszont az, hogy e próbatételek alól könnyen felmentheted magad, ha inkább folyamatosan iszol!

A neheze most jön: menni kell takarítani és ezzel együtt felszippantani egy kis port is...

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr513347749

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.11. 22:05:10

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása