KYUSS lives!

2011.03.21. 14:00

vidi

Most komolyan, a tegnap este olyan elképesztő élmény volt, mintha kidobnának ejtőernyő nélkül egy repülőből, éhhalál szélén álló, vagyis repülő cápák közé, miközben próbálod megjegyezni a telefonba csak egyszer elmondott lottószámokat és a jelszót, amivel túlélheted, persze csak akkor ha zuhanás közben még biztonság kedvéért kiraksz egy bűvös kockát is.

Adrenalin a hegy tetején, te meg mászol utána.

Véredben a serkentő, de te zsibbadtan, vigyorogva, már-már robot módjára bólogatsz, mint a giccs kutyák az autóban, közben véded a söröd, mint Anya a gyermekét, mögötted indexelős UP vörös mocsokszakállal, a kabátját ölelgetve faarccal koncentrál, melletted a horvát kecskemetálosok barátságosan bólogatnak, mert legeltek, terjeng a friss fű illata, nem figyelsz egy pillanatra, valaki kezedbe nyomja a hangszerét, majd te is lenyomsz egy fergeteges trombitaszólót, közben dübörög a sivatagi muzsika és próbálod megfejteni, hogy most ez tényleg Kyuss koncert, ahol ott van Jézus is az apostolokkal vagy csak jó az anyag, vagy ami még rosszabb, hogy álmodod az egészet!

Konkrétan, én akkor érkezetem a földre először néhány másodpercig, amikor elkezdődött az abszolút kedvenc One Inch Man, legszívesebben megöleltem volna mindenkit, mert a szeretet és a béke gazdatestnek használt, de szerencsére csak pár pillanatra, mert a szám végére már megint utáltam mindenkit, de jött az újabb szeretetcsomag egy hüvelykujj (thumb) képében és így tovább...

...majd kiszálltam a mindent vivő zöld gépből, vigyorgó zombi módjára felszálltam a sárga gépre (3-as villamosra), amikor is a sofőrbá feltette a talajra visszahozó kérdést, hogy meg tudnám mondani mennyi az idő?

Mi az, az idő, baszod?

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr312758112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása