Rocky fiam kis esti jutalom gyanánt, a szokásához híven vigyorogva, az eseményeket lelkesen kommentálva nézte a cartoon network-öt, amikor is elkezdődött az egyik kedvenc meséje a ’Szuperdod’ (Dock Dodgers).

Nagyon nem figyeltem az eseményeket, éppen valamit variáltam valamivel, amikor is mit hallok vicces kacsanyelven, ’Tudod Dave Mustaine a Megadethből’.

Szem egyből TV-re tapad és mit látok, a vicces kis szuperkacsa épp keresi a Rock’n’Roll történeti múzeumban a sok lefagyasztott muzsikus mellett Mustaine-t, akit Jim Morrison mellett meg is talál.

Most mi van, nézten bambán és döbbenten?

Ez csak a felütés volt, ugyanis innentől indul be az igazi agymenés, kiolvasztják, emlékezet helyreállítás, megaduck zenekar, megadeth-back in the day, finálé, köszönöm detroit jó éjszakát és folyamatos poénkodás.

Komolyan beszarás volt az egész, mellete tökéletesen megrajzolva (Mustaine 10 pont), még a fiam is vette a lapot, mondta is Apa ez olyan, mint a te zenéd.

Magyarul is roppant viccesre sikerült, de eredetiben ahol Mustaine saját maga, még jobb.

Nézzétek meg, érdemes (napi zene 8:08-tól!)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr292746452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása