Andy

2011.02.15. 10:16

vidi

A nemzeti filmszakma megújítása érdekében remek lépésként felkérték kormánybiztosnak Vajna András (alias Andrew G. Vajna) magyar származású amerikai filmproducert, aki saját szakmai hiúsága, az ország és a film iránti alázata okán – teljesen ingyen, de minden létező kapcsolatát felhasználva – örömmel igent mondott és milyen meglepő már teljes erővel csinálja.

"Az elkövetkezendő hetek feladata az, hogy a legapróbb részletekig bezárólag felmérjük és értékeljük a magyar filmipar jelenlegi helyzetét és struktúráját. Ez a munka elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára átláthatóvá és világossá váljon, hogy hol tartunk most" - szögezte le Andy.

Meg fogja csinálni az egyértelmű, mert akinek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Rambo, a Terminator, a Die Hard, az Angel Heart, a Red Heat, a Johnny Handsome, Total Recall , most hagy ne soroljam mindent, az szerintem nemigen tud hibázni.

A jövőbeni új pénzosztó filmguru barátunk azonban még csak körvonalazta a terveit, amik még konkrét formát nemigen kaptak, de már neki is ugrott a filmes társadalom egy, eleddig igencsak belterjes része és egy közösen aláírt beadványban tiltakoznak András ellen. Savanyú a szóló köcsögök, be vagytok szarva rendesen, mi?

Vicc, de a legnagyobb pofája annak a Kabay Barnának van, aki sorban gyártja a nézhetetlen filmeket, ráadásul a régi nagy klasszikusok remake-jeit, mint például a Meseautó vagy a Hippolyt is olyan szinten kiherélte, hogy az szégyen-gyalázat, de ha ez nem lenne elég, megcsinálta a valaha gyártott leggyengébb magyar élőszereplős (Kis Vuk is hasonló kategória, de az számítógépes anti 3D) filmet, a Szuperbojz-t, a legszánalmasabb színészbohóc emberi ronccsal, a szeszmester Bajor Imrével a főszerepben, na ez tényleg mindennek a legalja. Úgyhogy fogjad be az arcod Barnuska!

András barátunk remélem koncentrálja a támogatásokat, csinál egy-két ütős történelmi filmet (Franco Nero nehogy benne legyen!) és nem ad egy árva forintot sem a művészfilmes balfaszoknak, akik egymásnak csinálják a nézhetetlen filmeket, leszarják a közönséget és csak a saját egójuk kielégítésére vannak berendezkedve. Hulljon a férgese!


- Andy vajon milyen filmet készít Mátyás király híres, hírhed fekete seregéből?
- Színeset!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr22662376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.02.15. 11:09:58

Tökéletesen egyet van értve:)
Ez a poszt index címoldalra való!;)
süti beállítások módosítása