Éhség!

2011.02.09. 14:51

vidi

Az éhség az az érzés, mely táplálékfelvételre ösztönöz. Sokszor nyálfolyás és haskorgás is kísérik. Mind e tünetek csökkennek vagy eltűnnek, mihelyt a gyomorba táplálékot juttatunk, sőt egy időre eltűnnek akkor is, ha az idegrendszer ingerlékenységét csökkentjük, például ópium- vagy alkoholnak élvezete vagy dohányzás által. Ha hosszasabban éhezünk, akkor a gyomorban és belekben erős fájdalom érzése jelentkezik, melyhez még általános gyengeség érzete is csatlakozik. Bár ez éhségérzetet is a gyomorba és belekbe lokalizáljuk, az mégis már az általános táplálék-szükségnek az érzése.

Vannak éhes emberek, vannak becsületes emberek és van aki éhes és becsületes is egyben. Van olyan ember aki inkább éhes marad, hogy megtartsa a becsületét, de van aki feláldozza azt, csak azért, hogy ehessen és jobb híján elmegy lopni.

Na de mit lopjon?

Mivel blogunk mindenhez ért ezért most is segítünk, pontosabban tippek adunk kezdő éhes lopóknak, akiknek a becsület és a tisztesség nem vagy csak némileg számít.

Először is az éhségnek határozzuk meg a fokozatait és ahhoz rendeljük a szükséges tápanyagot, amit nem kötelező ellopni, de ha már lopunk, akkor ezeket érdemes.

Alap éhség: 1 kifli

Megélhetési éhség: 1 csirke far-hát

Kopogó szemű éhség: 1 zsemle, 10dkg párizsi

Hajléktalan éhség: Mivel a boltba nem engednek be, a kukákból bármit, de ez nem lopás!

Újságíró ’celeb’ éhség: 1 rúd, az évszaknak megfelelő szalámi, most a téli-t javasoljuk! 

A hitelesség, ha volt eddig, a lopás tényétől természetesen végképp elszáll és minden utólagos egyéb körmönfont magyarázkodás csak még szánalmasabbá teszi a dolgot, mert nincs mit  megmagyarázni!

10/7. Ne lopj! (Remélem megvan mindenkinek!)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr162649215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - TÖLTÖTT KÁPOSZTA HIDEGEN 2011.02.16. 09:08:06

HAGYMALEVELEKKedves Öcsémuram,régolta nem írtam Kednek, de hozzánk ugyan bejött a Tél, amivel még megvalánk, hanem itt is maradott, s volt véle annyi bajunk, hogy Kánikulában sincs több. Ha kinéztünk, tündérvilágot látánk: a köd puha takarója bebugyolá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ridzsi1976 2011.02.10. 09:32:38

Én csak azt nem értem, hogy a téli szalámit settenkedő lopakodó faszkalap mivel ette volna meg magába? Mert ugye úgy elég szar. Ha meg volt hozzá kenyér vagy zsemle, akkor miért nem azt tömte ormótlan pofájába? :) Szerintem kezelésre szorul. De nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy! :D

Ridzsi1976 2011.02.10. 09:33:45

Eltűnt a kommentem...
süti beállítások módosítása