Absztinencia tanfolyam

2011.02.01. 13:14

vidi

Január utolsó péntekén jellem erősítő szándékkal és saját elhatározásból, nem kényszer hatására Vata barátommal beiratkoztunk egy absztinencia tanfolyamra.

Sajnos ő már szombaton az első vizsgán megbukott.

Állítása szerint semmi nem történt, csak megittak a Tesójával két üveg bort a világbékére, de azóta ismét sikeresek a vizsgái. Hurrá!

Én tartom magam, pedig támadnak a vírusok és a belső ellenállásomat igencsak meg kellene erősíteni, de ha már tanfolyam van, csak csináljuk becsülettel.

Témához kapcsoltan, jöjjön egy kis nosztalgia, amit pedig nagyon utálok, pedig álítólag jó dolog.

Vajon milyen is volt mikor, mi fososok az alkohol gazdatestei voltunk?

Hát volt egy hatásos, jól sikerült kis karácsonyi összeröffenésünk, ami mindenkinek szép emlék, annyira, hogy Vata tanfolyam társam még az asztal cetlinket is eltette, rajta a fogyasztással.

Vajon kinek a nevén futott az asztal?

Nem semmi a lista, az egyszer biztos, főleg, hogy nem is voltunk sokan.

Olyan hideg volt, hogy megittunk 22 fekete (unikum) kabátot, miután a gömbkóla kabátkiadó sajnálatos módon elfogyott, utána lecuppant még 6 majdnem fekete (jägermeister) és 3 barna (hubertus) kabát én meg bosszúból rámentem a vörös kabátra (portorico rum), amiből szerencsére csak kettőt ittam.

A kísérőnek elfogyasztott 41 korsó és 4 üveg sör is magáért beszél, a többit inkább hagyjuk, az véletlen fogyasztás.

Vata szerkesztőbá készített egy nem túl jó minőségű videót a helyszínről eltávozva, ahol természetesen szintén a részeges karate mester Csercsab a fő attrakció. Nézzétek, tanuljatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr482630489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2011.02.01. 13:30:40

Csabi határozottan vonult előre, mint a német front '39-ben... :)))

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.02.01. 13:42:49

Ennyi pia és csak ennyit fizettetek... Elég zsivány:) Csak tőlem messze van az Örs...
süti beállítások módosítása