Hölgyeim és Uraim!

Nincs más hátra, mint előre; személyemben egy szánalmas, Borsod megyei paraszt szerkesztőbával bővül a Raklapfos brigád.

 

Ennek szellemében, Vidi főszerkesztőbá által is ismert, valamint többször posztolt helyi rock zenekar, a Screen gitáros-énekeséről szúrnék be egy vicces videót első bejegyzésem miheztartása végett, amelyre ma bukkantam.

Isten lássa lelkem, semmi rosszindulat nincs bennem, imádom Tamás zenéjét, főleg a 2005-ben megjelent Present Day nevű demójuk Everybody falls című, egyszer mindenki pofára esik történetű nótáját.

Az a bizonyos szopóálarc kedves Tamásunkat is utolérte, egy 400 méteres sprint befutójának képében, ahol is akkorát perecelt, mint én a tavalyi húsvéti focibajnokságon, a Bányászon, másfél liter Trumbidumbi kóla elfogyasztása után.

Be is nyújtanám a kérvényt Vidi főszerkesztőbának a videóban látható megmozdulás Raklapfos-díjazása érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr202465464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása