Már régi elméletem, hogy az összes hegymászó és barlangász dögöljön meg. El sem tudom képzelni mi a retek értelme van, fel és le menni a picsába? És csodálkoznak, hogy minden héten meghalnak kétszer. Mi meg sirassuk ez a sok köcsögöt, el sem hiszem!

Pár napos, de lehet több hetes hír, a tököm tudja, leszarom, hogy a mount everesti szemétszedő serpák – ez milyen vicces, milyen serpák? – találtak egy szétrohadt hegymászó holttestet, aki ruházata szerint valószínűleg egy svájci fasz, bizonyos Gianni Goltzé, aki még 2008-ban oxigénpalack nélkül jutott fel a világ legmagasabb csúcsára, vissza már nem tudott jönni a nemnormális hülye, mert meghalt út közben. Idióta balfasz!

Ez nem hír, de az hogy a hegy tetején otthagyott oxigénpalackok, zászlók, hátizsákok, kötelek egyéb nyalánkságok kupacban hevernek, de mára a természettel harmóniában élő, a hegyet tisztelő tetvedék hegymászók már több tonna szemetet hagytak Mount Everest északi oldalán. Köszönjük!

Nemrég indult expedíció a csúcsot hétszer meghódító Namgyal serpa (szerencsétlen ebből tart el isten tudja, hány embert!) vezetésével a hegy takarítására. Ez azonban még semmi, mert csak a húsz legtapasztaltabb megy hétezer méter, vagyis a halálzóna fölé. Itt mindenki többször fordul, amíg bírja, ugyanis terv szerint egy-egy alkalommal tizenöt kilogramm szemetet hoznak le.

Tegnap hallotam, hogy egy tízegynehány éves hülyegyerek is felment a nevelőfaterral, az Everest-re. Minek kisköcsög, remélem szemetet szedni!

Köcsög hegymászók!

Update: Amióta elkezdték a takarítást, már 6 halottat találtak. El sem hiszem, nagy az Isten állatkertje!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr382037325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása