1977.03.02-án született Leia Organa hercegnő néven és a midicloriánok nemzették. Később a Föld nevű bolygón az Onassis majd a Képes/Tanics család fogadta örökbe. Földi elnevezése: Képes Béla. Jelenleg Érden él, testvére nincs, egy éhenkórász német juhász boldogítja életét.

Külső megjelenési jegyei: festett szőke (szerencsére a hasonló hajkoronát viselő hölgytársai negatív tulajdonságait nem örökölte) körmei változóan színesek. Szemrevételezés után 85B kosár, éppen csak teltkarcsú a jóizlés határain belül, mint említette egykoron egészségügyi zsírréteget halmoz, célja a túlélés. Csak megjegyzem, hogy én is rendelkezem védő zsírréteggel, korábban, amikor sportoltam más zsír-izom arány volt a felsőtestemen, mint manapság. A napi munkája, hogy dilettáns ügyfelek, dilettáns menedzsereivel e-maileket küldözget. (Tisztelet a kivételnek!)

Erényei: állandóan mosolyog, párpeszédre alkalmas, rendelkezik humorral, kedveli a hasát.

Hátrányai: A felcsúti jobbszélsőt nem kedveli, még az újságok címlapjain is képtelen elviselni ábrázatát. Elhiszi a Lendvai I. nevű óvodásnak, amit mond, pedig Ildikóval embereket lehet riogatni, fejlődésben lévő gyermekek lelki egészségét is károsítja. Bírja az iszonyú primitív dáridó muzsikát, és nem kedveli azon mélyebb filmeket, amely nem csak az érzékszerveknek szól, hanem érzelmi, értelmi jelentése is jelentős. (Pl.: J-Pierre Junet: Amelie csodálatos élete)

Sajnos főnökünk mindkettőnk életét keseríti, legközelebbi blog- bejegyzésem majd elkészítem a közeljövőben.

Már most jelzem, hogy az uralkodó a születése pillanatába elcsábította a sötét oldalra, ezért bejegyzésemnek a 18+ korhatárt jelölöm meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr201944461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.04.27. 09:27:15

Természetesen az Évára gondoltam.
Újra magam kommentezem!
süti beállítások módosítása