A nagyok párharca! Helyzetjelentés az angol élvonalból!

Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 4. fordulójában a Manchester United hazai pályán péppé verte az Arsenalt, ez tény. A vendégek Arsavin gyerek bombájával még kaptak egy kis előnyt, de utána Rooney mester vezetésével megsemmisítették az „ágyúsokat”. Előbb egy teljesen jogos tizenegyesből egyenlített a MU, Rooney révén, majd a szégyenteljesen játszó Arsenalos Diaby öngolja eldöntötte a három pont sorsát. A Manchester United szétfocizta az ellenfelét, ötször többet birtokolták a labdát a „vörös ördögök” és teljesen felmosták az „ágyúsokkal” a pályát!

Le a kalappal, nálam más most bajnokok!

Szánalmas, nyögvenyelős, már-már groteszk 3–0-s győzelmet aratott a bajnoki címre hajtó Befőttesüveg (még mindig nem írom le a nevét!) az újonc Burnley ellen. A „bugyikékek” bírói segédlettel az első félidő hosszabbításában szereztek vezetést Anelka révén, a második játékrész elején a szünetben nőkkel felpuhított bíró újabb hathatós segítségével megint gólt szereztek Ballack révén, amivel végképp eldöntötték ezt a vérszánalmas meccset. A bíró közben annyira belejött, hogy végeredményként még a kis Cole gyerekkel is rúgatott egy gólt! Ez már annyira röhejes volt, hogy mindenki hazament szégyenében. Az újabb győzelemmel a „kékek" szánalmas módon továbbra is hibátlanok a bajnokságban, és az első helyen állnak, de úgy látszik sok pénz, nő és bírói segédlet is kevés lesz a bajnoksághoz! Ez annyira szánalmas!

Hajrá Manchester United!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr31350078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2009.08.31. 18:49:41

Asszem megvan a hét legvérszánalmasabb cikke, pedig még csak hétfő van...
Holnap hasonló témával jövök én is már...
süti beállítások módosítása