Bunda

2011.09.13. 16:14

vidi

Adamo rutinos, őszülő halántékú, rocker-róka lévén, egy nyereményjátéknak álcázott megbundázott akcióval bekerült a Blind Myself új klipjébe, amihez természetesen innen is gratulálok.

Remélem Gróf Balázs viccesen fogja belerajzolni a Deal Broker dalra készülő animációs klipbe.

Sztori lehetne az, hogy Adamo ellop a teszkóból egy ossian pólót, a Vakuljakmeg bt. biztonsági őr bagázs elkezdi üldözni őt, majd sok kaland árán elkapják és felajánlják 5 doboz sörért a tök részeg sátánnak, aki Paksiendre. Miután megkötötték az üzletet, a zenekar vidáman elkezd inni, Adamo meg büntetésből egy ossian koncerten találja magát.

Amúgy én is indultam a játékban, a halott rajzfilmsztár kategóriában, de mivel ilyen kategória nem volt, természetesen nem is nyerhettem. 

Ui.: Adamo baszod biztonság kedvéért, 16.-án barcikán a Gergőéket hívd meg sörükre-borokra-pálinkákra!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr383224612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamo.blind 2011.09.13. 20:14:53

Köszi!
Ha jól tudom, a klip sztorija - az eddig kiszivárgott információk alapján - az lesz, hogy a pl. a Megasztárhoz és az X-faktorhoz hasonlóan lesz a klipben egy zsűri, amelyet jelen esetben a Blind Myself tagjai fognak alkotni, és olyan hírességek, és celebek fognak előttük vizsgázni, mint Lady Gaga, Madonna, Susan Boyle, stb.
Azt, hogy ebbe hogyan s miként fog engem Balázs belerajzolni, és mi lesz a "dolgom", még magam sem tudom.
A pénteki buli meg már le van zsírozva... közös egyeztetés alapján meg fogjuk nyalni a hátunk közepét, úgyhogy már készítem a májamat...

tiborca 2011.09.13. 21:23:04

Ne terelj Adamo! :)
Hol van a postán feladott raklap fos ajándékcsomagom?
Vagy majd inkább személyesen adod át?
süti beállítások módosítása