Mysterium paschale

2011.04.25. 22:58

vidi

Van itten egy megbízható szeretetember, aki a húsvéttól függetlenül az egyik legnagyobb arc a földön és az égen, de ha ennyi nem elég, még meg is nyomorult értünk, a lehető leggusztustalanabb és legbizarrabb módon. (Mel Gibson rules!)

Ő az én hősöm is, mert kultúrkörileg hozzám tartozik, vannak világi és egyházi hagyományaim róla, ismerem az életét, nekem ő a csillagszemű és az igazságos is egyben, aki mindenkitől függetlenül, feltétel nélkül szeret és tisztel engem.

Aztán meg itt van a hősünk menedzsmentje, a fekete ruhás jóarcok, akik ékes szóval hangoztatják, hogy ismerik, tisztelik a királyt, alázattal és tiszta szívvel, sőt becsülettel és igaz hitűen szolgálják őt, pedig álszent hazug köcsögök, de sajnos azokat is azzá teszik, akik nem azok, de ez őket érdeki őket, mert ők…

Most őszintén, ki a nagyobb gyökér, aki elhányja magát ettől és a meglévő viszonylatban, de új utakat keresve leszarja a külsőségeket és ezt az egészet vagy aki a legszánalmasabb és legbűnösebb utat követve, gazdasági és szexuális (nem írom le, mert elhányom magam!) bűncselekményeket egymásra halmozva, adósságok, egyedi rendszámos autók és rezidencia árnyékában hülyére veszi a sztárját és hülyének néz mindenkit, elrohasztva mindent.

Boldog húsvétot köcsögök, a Főnök feltámadott!


A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr542855218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása