Elkezdte működését a Raklapfos Példakép Alapítvány melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és erkölcsileg is támogassa azokat a világpolgárokat, akik értékteremtő és szenvedélyes tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak.

 

Ezen hitvallás mentén az alapítványunk kijelöli első példaképét, aki nem más, mint:

Szása Kiugorna, orosz szeszmester, magasugró, hivatásos túlélő.


Szása Kiugorna mester az ötvenes éveiben járó Novoszibirszki (oroszul: Новосибирсk) férfi annyira berúgott, hogy kizuhant hetedik emeleti lakása ablakán. Csodával határos módon pár karcolással megúszta a balesetet, ugyanis egy fán landolt, akár Rambo. Az ágak annyira lefékezték az esését, hogy semmilyen komolyabb sérülést sem szenvedett, még össze se kellett varrnia magát.

A férfi az alkohol gazdatestekén a zuhanás után is mozdulatlan volt, de csak azért mert mély álomba szenderült. Annyira részeg volt, hogy meg sem próbált lemászni, a tűzoltók hozták le az ágak közül a hőst, aki aznap este el is ment a megmentőivel italozni.

Gratulálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr42784259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása