Demokrácia álARCA

2011.02.23. 09:51

vidi

Gyurcsány ’Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon!’ Ferenc volt, de minek miniszterelnökbá múlt pénteki beszéde megvolt valakinek

Valaki hallotta, pontosabban érdekelt egyáltalán valakit ennek a nyomorultnak a véleménye?

Én lecsekkoltam és nem is csalódtam. Roppant tanulságos, még elolvasva is!

Az utolsó címzetes szociáldemokrata, a szocialisták Dagobert McCsip-e, a hanyatlófélben lévő önmarcangoló zseni, az egyszemélyes országmentő, a csillagszemű igazmondó most megmondta, hogy a fejünk felől bizony lebontják a demokráciát, hogy Orbán Viktor felépíthesse az önkény rendszerét. Konklúzió: szopóágon van az ország.

Remek beszéd volt, mintha egy öreg kurva, bizonygatná, hogy ő bizony szűz.

Egyébként voltak vagy ötszázan, ott volt a hotel szomszédos utcáinak összes nyugdíjasa és persze Vágó ’szkeptikus’ Pistabá, aki, mint egy levitézlett bűvész kiugrott a nagyember seggéből és rittyentett egy olyan bevezetőt, hogy Marinéni az első sorban el is sírta magát, mert közben rálépett a lábára.

Megtudtuk, hogy az új Alkotmány elfogadása után az mszp egy megválasztott parlamenti ellenzékből, Orbán rendszerének demokratikus ellenzéke lesz, tehát szarik a szavazóira és rámegy Viktorra.

Meg fognak tehát minket védeni, nem lesz baj, hozzáláncolják magukat a demokráciához és hősként védelmezik tőlünk a hazát.

Ezt előre is köszönjük Feribá, de miért nem húzol már el a jó büdös picsába, dugd vissza a seggedbe a megmaradt holdudvarod, kezdj el zsugorodni és kussolj be örökre!

„Nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta!"

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr692682589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása