Bréking nyúz!

2011.01.21. 10:51

vidi

Egy szülővárosi MTI-s hír, a javából! Baszarok ezeken a DJ razziákon, annyira szánalamas!

'Egy DJ valamennyi CD-jét és a laptopját is lefoglalták egy Borsod megyei, sajószentpéteri szórakozóhelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Magyar Hanglemezgyártók Szövetségének (Mahasz) munkatársaival tartott közös ellenőrzésen - tájékoztatta a regionális szóvivő pénteken az MTI-t.

Varga Zoltán közölte: a NAV pénzügyőrei a napokban a kora esti órákban érkeztek meg a szórakozóhelyre a Mahasz munkatársaival. Addigra már sokan gyűltek össze a hétköznapokon vendéglátóhelyként működő diszkóban. A rutinellenőrzésen kiderült: a DJ kizárólag hamis CD-kről szolgáltatja a zenét, jogellenesen, ugyanis jogdíjat egyik zeneszám után sem fizet.

A pénzügyőrök a megtalált 81 CD-t és a férfi laptopját is lefoglalták. Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése miatt indult eljárás ellene.'

Én sejtem ki az! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr862602064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása