Kártérítés?

2010.08.12. 12:54

vidi

Én egy köcsög bunkó vagyok, ráadásul a barátaim is ilyen véleménnyel vannak rólam, állítólag. Mondjuk leszarom!

Gyakorló apaként, aki messzemenően imádja a gyermekeit, elgondolkodtam egy nemrég történt igencsak sajnálatos baleseten és annak utóéletén, majd megint egyértelművé vált, hogy tényleg bunkó vagyok, az élet és világ nagy szarban hagyott, vagy én szartam/szarok a világra, nem tudom.

Itt van ez a philadelphiai hajóbaleset, ahol a szerencsétlen körülmények között elhunyt mosonmagyaróvári fiatalok családjai, családonként egy-egymilliárd forint kártérítést remélnek.

Mi van?

Persze itt is főszerep a mindig segítőkés ügyvédeiké, akik tolják a pénzes talicskát, ha nyernek leesik 20-40%, ez megér mindent. Bepereltek mindenkit biztonság kedvéért, a vízi járművek üzemeltetőjét a Ride the Ducks-ot, az uszály tolóhajóját navigáló K-Sea Transportation Companyt, sőt Philadelphia városát is felelősségre akarják vonni, mert övék volt ez a szar kétéltű. A Delaware folyót biztos nem tudják beperelni, mert nincs jogi képviselője.

Az ügyvédek természetesen úgy gondolják, hogy gyakorlatilag kizárt, hogy elveszítsék a pert, sőt várakozásaik szerint több mint tízmillió dollár, megközelítőleg kétmilliárd forint kártérítést is megítélhet a bíróság a két családnak. Hurrá!

Az ügy a tálalásukban természetesen nem a pénzről szól, ’a cél az, hogy ehhez hasonló tragédia soha többet ne forduljon elő’ – mondta valamelyik taláros fasz.

A becuppanó koporsópénzt, tulajdonképpen a gyerekek halálának ellenértékét, a családok vajon milyen szívvel használják fel majd haszonszerzésre. „Anyukám elmegyek veszek egy új autót a fiunk emlékére.” Ez egy az egyben olyan, mintha eladtad volna a gyereked, baszod! Fújj!

Ez alapból vérszánalmas, persze pereljétek le a gatyáját a cégeknek és fordítsátok megelőzésre, folyószabályozásra, gyerekvédelemre, bármire, de még egy kiflit se próbáljatok venni a pénzből, mert akkor megrohadhattok az ügyvédurakkal egyetemben.

Komolyan mondom eldobom az agyam, ez annyira gusztustalan.

Nyugodjatok békében srácok!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr852216819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.08.12. 13:42:03

Én bírlak köcsög bunkónak is baszod!
Buzulás az nuku!
süti beállítások módosítása