avagy amikor Dart Vader bekopog hozzád

 

Erich Von Daniken szerint a mai világunk a Föld történetében nem az első technológiai kor. Elpusztítottuk önmagunkat, és élünk a szép nagy körforgásban. Másik elmélete szerint a fejlődésünket kívülről UFO-k és egyéb zöld lények segítik. Hogy mi miért nem vettük észre? Hát igen, igen a nyomok már itt vannak. Nazca vonal, piramisok, Stonehenge, stb....

Született is egy összeesküvés elmélet, hogy mindezt szépen eltussoljuk, hiszen alapjaiban rázná meg a világvallásokat. Indiában nem imádkoznának tovább Shiva falloszához, Sziddhárta Buddhához, a Fülöp szigeteken a katolikusok húsvétkor hiába feszíttetik meg magukat. Több pénzt már nem kell SMS-re, net kapcsolatr költeni, hiszen már interaktív is megkaphatjuk a feloldozást. Mindezt lerombolni? Kicsi zöld emberkékért. Na, ne!!!

De gondoljunk bele mégis? Miért ne lehetne a nálunkénál intelligensebb világ? Én ma kaptam egy kiegészítő pénztártól egy 200Ft értékű számlát, mert az adózáshoz szükséges papírjaimat nem időben hoztam el. Itt már szükségem van feloldozásra, indul is az SMS. És ha nem fizetem be?-merült fel azonnal a kérdés, levonják a fizetésemből? Vagy maga Darth Vader nagyúr lesz a tartozásrendező?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr371918057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása