Az osztrák jégkorong bajnokság 50. fordulójában február 2-án az SAPA Fehérvár AV vagyis az Alba Volán először lépett jégre az EBEL-ben hazai pályán azóta, hogy biztosította helyét a rájátszásban.

Le a kalappal Srácok, Csicsó is biztos vigyorog odafent!

Most jön a kedélyborzoló hír, a  HK Acroni Jesenice jégkorong-mérkőzésen kitört verekedés közvetítése kapcsán az IKO Kábeltévé és az RTL Klub eltiltotta Léderer Ákos kommentátort három hónapra a képernyős munkától.

Az ominózus meccsen, ahol mindenki ünnepelni szeretett volna, de erre a nyomoronc vendégek nagy ívben szartak, rengeteg szabálytalansággal, gusztustalan és alantas játékkal próbálták szétzilálni a fiainkat. Ez persze nem jött össze, sőt a rendkívül ellenszenves Gasper Susanjnak kiprovokált egy hatalmas bunyót Nagy Gergőnél, de nagyon rábaszott.

Itt jön a képbe Ákos, aki igazi hazafiként és sport rajongóként buzdította a magyar játékost, ami kiverte a biztosítékot. "A pályán látott agressziót morálisan sem szabad támogatni, és (a szakkommentátor) szurkolóként sem szemlélheti az eseményeket" - véli a két csatorna vezetősége.

 

Ezt a tetvedék álszent köcsögséget, egy olyan TV-s cégcsoporttól, ahol délután primitív faszokat mutogatnak, esténként dugni akaró vén fasz kóvályog egy mocsok műsorban és a szerkesztőbá egy bites pingpongagyú zebracsíkos fekája a fő attrakció, vérszánalmas!

Miről beszéltek köcsögök, ez a jégkorong, amiről szerintem fogalmatok sincs. Dögöljetek meg!

Kedves Volán szurkolók, Kedves Ocskaybá! Támogassátok ezt a fiút, aki szerintem maximálisan megérdemli, szerintem már most tiszteletbeli csapattag!

Taroljatok a rájátszásban! Veletek vagyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr111746751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása