Imigyen egy igen nehéz feladat, de megoldása nem lehetetlen!

A képen alant látható hat személyt kellene összepárosítani a lenti leírásokkal!

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

A helyes megfejtők között nem sorsolunk ki semmit!

1. A blog társalapítója, a „Szabadságot a jobb kéznek!” mozgalom vezetője, a bringázás és dohányzás elkötelezett híve, a „Bíró elcsalta!” monodráma és az „Élőnővel voltam!” sci-fi írója, a hivatásos guminő tesztelő, akinek C. Ronaldo a példaképe!

2. Bud Spencer ötszörös példaképe, a ZZ-TOP egyetlen magyar rajongója, az Apostol klub elnöke és alelnöke, a magyarországi katolikus fiatalok sexguruja, foglalkozását tekintve mobilplébános helyettes!

3. A blog alapítója, a mindenkit és mindet szerető rózsaszín lélek, a mindig kedves dicsérőgép, az élő szeretet-turbina, a diszkrét tánczenék megszállottja, többszörös Beatles díjas zeneblogger!

4. 12-szer volt címlapon a National Geographicban! Sokan látták, de még nem találkozott vele senki, a Skoda egy autó nevezett el róla. Amúgy telefonálni is nagyon jól tud! Nemrégiben megházasodott, mindenki bánatára rövidesen szaporodik!

5. Az elő filmlexikon, egy tökéletes ember, a „Legenda”, a zseni, akivel minden filmje előtt egyeztet Steven Spielberg. A hallgathatatlan zene és az ihatatlan bor nagykövete, a volt BKV ellenőr és ketrecharcos, a body building újragondolója, az élő fehérje és szénhidrát kalkulátor.

6. „Szabadságot a jobb kéznek!” mozgalom társvezetője, a Suzuki pimpelés guruja, a kalaptartó feltalálója, az 1 ATP pontos tenisznagymester, a volt olajvállalkozó Bubi Juing hasonmás!

 

2 komment

Címkék: balfaszok

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr891429074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2009.10.05. 22:20:32

Az e. figura ránézésre balfasz, bármelyik megoldás lehet...

vidi 2009.10.06. 08:10:30

@Etelközi Vata: Ha jobban megnézed, mind balfasz!
süti beállítások módosítása