A „vörös ördögök” a Befőttesüveg szánalmas vereségével az élre álltak, eldőlt a bajnokság! Giggs a legnagyobb!

Az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a mérkőzés előtt a nevetséges módon, bírói, pénz és pina segítségével még százszázalékos mérleggel büszkélkedő Befőttesüveg irgalmatlanul szopott Wiganben, míg a Manchester United Giggs mesternek köszönhetően sima győzelemmel távozott a Stoke otthonából, így a „kék” és „vörös” helycsere történt a tabellán, tegyük hozzá teljesen megérdemelten!

A Befőttesüvegről pár szóban, csak annyit, hogy a teljesen jogosan kiállított fejvédős cseh hülyegyerekkel az élen sima 3-1-re kikaptak a Wigam otthonában! Szánalmas! Lehet, hogy elfogyott a pénz és nincsenek már új csajok!

 

A Manchester United mint mindig szenzációsan játszott, Sir 54 perc előnyt adott a Stokenak, mikor beállt Ryan Giggs, a Mester, aki csodálatos átadásaival és rendkívül önzetlen játékával eldöntette a meccset. Előbb Fletcher indította két ember között a kilépő Giggst, aki a középen érkező Berbatov elé tálalt, és a bolgárnak közelről már csak a tátongó kapuba kellett helyeznie 0–1, míg egyedórával a találkozó vége előtt egy jobb oldali szabadrúgást végezhetett el Giggs, akinek a pazar beadására O'Shea érkezett a legjobb ütemben, majd a hosszú alsó sarokba csúsztatott 0–2. Tanítani való játék volt, mint mindig!

Akkor még egyszer, a „vörös ördögök" átvették a vezetést a táblázaton. Hurrá!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr471414983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelközi Vata 2009.09.29. 13:30:17

Ez a beírás már-már öszödibeszéd szintű, kb. annyira igaz is...

Etelközi Vata 2009.10.05. 22:19:20

ráadásul igen idejét múlt, mert a bajnokságot nem a balfaszok vezetik (bíró elcsalások ide-oda, de főleg nekik...), hanem a mighty CHELSEA!
süti beállítások módosítása