Leander talicska!

2010.10.08. 13:08

vidi

Köteles Leander zenegyerek még mindig önerőből, némi baráti segítséggel tovább tolja a talicskát és menet közben két újabb remek videót tolt fel a jutyúbra, úgyhogy nincs más hátra mind élvezni a dalokat, amik kétség kívül zseniálisak.

Az első Leander és a Nevermore gitáros Vörös Attila legutóbbi közös produkciója a SzívIdomár, ami egyszerűen elképesztő, bitang erős dal.

A második remekmű, az alighanem egyetlen magyar világsláger, a Seress Rezsőbá által írt Szomorú vasárnap igencsak extrém feldolgozása. Remek kis nóta ez is, igencsak virgonc fináléval.

Aki esetleg fullos minőségben szeretné élvezni hősünk eddigi munkásságát, az töltsön le innen mindent, azonnal. Gyerünk köcsögök!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr512356093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása