Leander

2010.09.14. 12:36

vidi

Köteles Leander egy 25 éves zenegyerek, aki a YouTube-on keresztül tolja fel a zseniális zenéit, nincs mellébeszélés, csak a minőségi muzsika. A hazai rock új generáció egyik legtehetségesebbikének minden média és egyéb támogatás nélkül is terjed a híre, hála a virtuális pókhálónak és a netfüggő köcsögöknek.

„ ...tetszik nekem ez a YouTube dolog.. Demokratikus - nem mint a tévé... Ugyebár van itthon két zenecsatornánk és néha azon gondolkodom, hogy mennyire kell lelki-szegénynek lenni ahhoz, hogy valaki mondjuk Vivát nézzen?!” (K.L.)

Megállíthatatlanul jön és eltapos minden puhány, beszűkült agyú, antizenéken élősködő hobbi rockert. Hajrá!

A néhai Babylon zenekarban megismert basszusgitáros/énekes már csak szólóban tevékenykedik és szinte mindent egyedül csinál, csak némelyik számában van vendég, mégpedig Vörös Attila (Nevermore), de ott is csak a gitárszólóknál. Hihetetlen a pali.

Nézzétek, szeressétek:

FACEBOOK: Leander Official
VIDEOS: www.youtube.com/MusicLeander

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr212295315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.09.14. 13:48:52

Nagyon ász!
A Bad romance-ban 4:00-tól még olyan betét is van, ami a zeneművészetin alapelvárás.
Kösz!

vidi 2010.09.14. 14:02:08

Brahms: 5. magyar tánc baszod!
süti beállítások módosítása