Joulupukki

2011.12.05. 23:59

vidi

Ünnepi hányás: „István! Van holnap este ½ 8-ra még 1 db Tankcsapda jegyem a Papp Lászlóba, ami MOL céges rendezvény. Eljössz?”

Joulupukki, a lappföldi Mikulás múlt hét pénteken érkezett Finnországból, itt lesz egy darabig, mert ráér, meg mi baja is lehetne, jók a csajok, olcsó a vodka, a cigi, holnap meg lesz hazafias Moonsorrow koncert, úgyhogy kirázhatja a mocskot a fejszőrzetéből, még fürdenie sem kell, hányni meg úgyis fog.

Amúgy nem tudom nem észrevenni, de ez a mikulásféleség olyan, mint az Irigy Hónaljmirigy, akik egyszerre 6 diszkóban hakniznak, hiszen sokan vannak és kell pénz a kalácsra.

De ne térjünk el a témától.

Ha már itten van ez a rénszarvaszabáló, szőrmepofájú, vodkafeketelyuk osztogatógép, tegye ki mindenki a ködvágóját az ablakba, hátha.

Boldog Pukkit Köcsögök!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr743440102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása