Michelin csillag

2011.03.17. 09:27

vidi

Megvan az első olyan Michelin csillagos kelet-európai séf, aki saját hazájában, helyi konyhát visz, mégpedig a Szulló Szabina executive chef vezette budapesti Vörösmarty téri Onyx étterem, akik tegnap bezsebelték Magyarország második csillagát.

Hurrá, csak gratulálni tudunk, le a kalappal.

Egy ilyenre akármikor rámennék, mert nem tudom nem észrevenni, hogy ez nem rántott hús: Wagyu marha két szervizben: Tatár hűvös paprika levesben Bélszín szelet bébi mangolddal, gombákkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr102746411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása