Bóvli

2011.11.28. 15:37

vidi

A MOODY'S BÓVLIVÁ MINŐSÍTETTE A BLOGOT!

Megvonta a blogunktól az olvasási ajánlású blogbesorolást a Moody's Blog Service. A blogminősítő csütörtök éjjel egy kocsmában közölte, hogy az eddigi "Szar7"-ről egy fokozattal "Szar6"-ra rontotta a blog olvashatósági osztályzatot, és az új besorolásra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben. (Szarok vagyunk, na!)

A Moody's indoklása szerint növekszik a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy a blog teljesíteni tudja-e az olvasási konszolidáció és az ezt támogató, minden köcsög olvassa ezt a szart középtávú célkitűzéseit, különös tekintettel a blogtér egyre korlátozottabb középtávú növekedési kilátásaira.

A blogminősítő szerint emellett a raklapfos blog "egyre fogékonyabb az eseménykockázatokra" a magas olvasatlanság, a köcsög olvasóktól való erőteljes függés és a jelentős bejegyzés írási igények miatt, miközben erősödik a külső nettér volatilitás is.

E tényezők együttes hatása kedvezőtlenül fogja érinteni a raklapfos erejét, és gyengíti sokktűrő kapacitását (Bár tudjuk, az unicum csodákra képes!).

A negatív kilátás érvényben hagyása az azzal kapcsolatos bizonytalanságot tükrözi, hogy a blog képes-e ellenállni a net2 szuverén olvasói válságából eredő potenciális eseménykockázatoknak - áll az elemzésben.

Baj van bazdmeg!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr283418877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása