Tűz van...

2011.05.09. 14:57

vidi

Pénteken újra volt kemény gyerekek vagyunk tüntetés, volt ebadta kutyauszítás, élőlánc, origami, tűzgyújtás, lábremegés, zászlóégetés és pintér sétáltatás.

'Miért én szopok, nem ezt ígérték, nem akarok dolgozni, mert jobb naphosszat verni fiatalon egy másik könny- és bukszafaksztó munkahellyel?'

Rendvédelmi dolgozók háborognak megint itten, mert elveszik a korkedvezményes nyugdíjukat, meg amúgy is ne packázzanak velünk, elég volt abból, hogy visszaélnek a hivatástudatunkkal, fegyelmezettségünkkel.

Komolyan, hogy nem ég le a pofájukról a bőr? (Nem mert a legtöbb tűzoltó!)

Hivatástudat, fegyelmezettség, jelzőrakéta, füstbomba, ködkürt, sziréna, petárda, tűzcsapnyitogatás, védőruhában, teljes harci díszben keménykedés, diszkrét harctéri hangulat.

Annyira vagytok határozottak és hitelesek, mint egy vak a könyvtárban, de végül is mindegy, mert ti bele, vagyis mellészartok mind az országnak, mind a problémának, amit konzervált az elcseszett isten tudja hány évtized és a sok vörös majom!

Milyen már, hogy „Akarod, hogy 60 évesen életfogytiglanost őrizzek?” Hülyegyerek, senki nem ezt akarja, de ha már itt tartunk rád még egy barbie babát sem bíznék, mert egy megbízhatatlan, pökhendi fasz vagy!

Dolgozzatok basz, addig, mint mindenki, lehet tűzoltás nélkül is építeni országunkat, de ne csak a pofátok járjon, persze kurva jó lehet nyugdíjba menni nevetséges korban, de ami sok az sok.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr722890013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása