Napi zene 24.

2010.12.20. 12:00

vidi

Megfejtettem a hétvéget!

Nem volt nehéz, nem kellett pivotálni, gyököt vonni, deriválni, integrálni, semmit nem kellet tenni.

Elég volt csak a szokásos fürdetés-etetés-altatás deltában mozogni, dekoncentráltan tévézni és figyelni a Marianna ároki mélységbe süllyedő kereskedelmi tévéket.

Tanulságos, az egyszer biztos!

Íme a megfejtés.

Ha gyereked van, de a téged bíráló zsűrinek nincs, emellett elképesztően jól ’vakerálsz’, akkor TE egy hatásvadász köcsög vagy és nem lehetsz X-FAKTOR, már ha nem vagy egy tenyeres-talpas szőke picsa, aki éppen rá van gerjedve egy izom ferire, aki andrás, de ez mindegy, mert ez minimum 200 bulvár oldal.

De mi van akkor, ha nagy füled van, nem vagy egy Alain Delon, nem tudsz énekelni vagy, ha állandóan sapkát viselsz, mindegy miért, de bitang jól tudsz énekelni, amúgy egy határon túli suttyó magyar vagy? Hát mi lenne, nem lehetsz MEGASZTÁR, csak akkor, ha kurva jóképű hülyegyerek vagy, aki már évek óta azt hiszi, hogy ő egy jóképű hülyegyerek és szánalmasan ölelgeti, meg emlegeti a családját, hogy mekkora szívember, holott egy átlátszó nyomorult, de sajnos ez (is)elég!

Ehhez milyen napi zenét nyomjak, fogalmam sincs vagyis van. Attól mert valaki jóképű és szőke, még lehet zseniális, már ha értitek mire gondolok.

A héten a karácsonyra való tekintettel nem keménykedek, úgyhogy lehet a virtuális nedves bugyikat küldeni a szerkesztőbá barátaimnak, akik igencsak el vannak a jobb-kezükkel!

Amúgy Sebastian Bach a rockzene Skid Row-ja!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr212527905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.12.21. 14:29:36

Most nem jött be!

Éppen most tekertem, a hétvégén.
süti beállítások módosítása