Gumirocker vagyok, bár már megírtam, hogy Anglián kívül senkinek nem tudok szurkolni a világbajnokságon, de a sors úgy hozta, hogy véletlenül találtam egy végtelenül szimpatikus, rendkívül kulturáltan, szervezetten és alázattal játszó csapatot, akiknek nem tudtam ellenállni.

Történt ugyanis, hogy tegnap este 44 év után a tudományos-humanitárius szocializmus fellegvára, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság ismét világbajnoki mérkőzést játszott, mégpedig az egyik legjobb csapattal Brazíliával és láss csodát, teljesen méltó ellenfelek voltak.

Kim Dzsong-Hun kapitánybá zseniális taktikájának és az atom biztos 5-4-1 felállásnak köszönhetően, szinte tökéletesen védekeztek, kiváló érzékkel zárták le az üres területeket, ráadásul úgy, hogy szinte nem is szabálytalankodtak, sőt amikor náluk volt a labda, remekül passzolgattak, játszották a focit, ráadásul egy igen szép gólt is lőttek.

A szerencsétlen brazilok meg futkároztak össze-vissza, némi szerencsével lehozták a meccset, de a népi koreai elvtársbák megérdemelnek minden tiszteletet, gyerekek ez a meccs önbizalmat kell, hogy adjon a folytatáshoz, ahol a zselés fejű köcsögöket, a büdös paraszt Drogbáékat le kell lépni, nincs mese.

 Tovább kell jutni!

Még egy rövid megjegyzés, Dzsong Tae Sze csatár elvtársbát azonnal szerződtesse valami sztár klub, a gyerek nagyon nagy focista.

A nagyvezér Kim Dzsong-Ilbá védő keze alatt, az általa kijelölt úton és megalkotott taktikával fel a harcra fiúk!

Hajrá Észak-Korea! Szorgos népünk győzni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr662085462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása