Én személy szerint ismerek 11-et, illetve, na most a feleségem kettőt…

Holnapra pontosan megmondom, hány UFO-t ismerek személyesen.

Na de nem ez a lényeg. Most már jó ideje vitatkozik azon a világ, vannak-e UFO-k, vagy nincsenek, ha vannak, akkor ide jönnek-e, vagy nem, és ha nincsenek, akkor miért nem jönnek ide. Sokakat foglalkoztat ez a kérdés. Engem is. Most nem kezdek el felhozni UFO kutatókat, hogy ők miket mondanak, vagy UFO ellenzőket, hogy ők miket mondanak. Engem a sok maszlag nem érdekel.

Felhozhatnék jó példákat az irodalom, vagy a mozi világából, ahol átgondolták a témát és elénk tárták. De az sem érdekel. Nekem saját UFO elméletem van, és meggyőződésem, hogy helyes…

Aki hibát talál a logikámban, szóljon, úgyis leszarom. Szent együgyűségemben senki ne háborgasson. (megj. Wordben írom ezt a bejegyzést. A „leszarom” szót a word zölddel aláhúzta, és jobb kattintásra a kifejezésemre jutatta, hogy „durva, obszcén vagy bántó” szót alkalmazok.)

Tehát akkor:

A Föld egy bolygó, melyen kialakult az élet, valamikor régen. Voltak egysejtűek, többsejtűek, vízi halak, madarak, emlősök, meg minden, ami kell, még dinoszaurusz is.
Aztán egyszer csak lett ember.

Az emberben az a jó, hogy azt a közeget, melyet mi most pl. természetnek hívunk, és az imént felsorolt élőlények (többek között, mert pl. az orrszarvút nem is említettem, pláne a növényeket), építik, azt az ember egy kis időhúzás után (pár ezer év) gondosan pusztítja.

Elméletem szerint azonban nem mi, mostani emberek vagyunk az elsők, akik ebbe a módszeres tevékenységbe belefogtak. De még ne szaladjunk ennyire vissza.

Tehát, az emberiség, okosan, ügyesen szépen tönkre teszi e bolygót, szép lassan élhetetlenné teszi maga és mások számára. Nincs ez már messze. Mikor ez bekövetkezik, szépen pánikba esik. De a nagy pánik közepette egyesek (erre nem térek ki külön, kik, mert irreleváns) azért gondolnak a jövőre is. Amikor már nagyon szorul a hurok, építenek egy hatalmas űrhajót, ami már tud közlekedni a galaxisszerte, és a szerencséseket, gazdagokat, meg akiknek jut hely, azokat elrepítik innen. Addig mennek-mendegélnek, amíg találnak egy lakható bolygót valahol a közelben, vagy, messzebb. Na, oda letelepednek, éldegélnek egy keveset.

Eközben e szép bolygó magába fordul, elpusztul rajta minden…

Eltelik egy pár ezer, tízezer, százezer, millió év, és a folyamat az egysejtűekkel, oxigén képződéssel, satöbbi kezdődik elölről. Miután az új generációs emberiség ismét mindent romokba dönt, azok is elpucolnak. Lehet, hogy a segítséget az elpucoláshoz az előző generációktól kapnak, de nem direkt, hanem csak úgy.

És ez a ciklus megy és megy és megy, amíg a Nap véget nem vet ennek az egésznek Szupernova formájában és megy az egész naprendszer a levesbe. Szép kilátások.

Az UFO-k pedig a korábbi generációs emberiség tagjai, akik néha idejönnek, be-be néznek, mi a harci helyzet az anyabolygón, és kell-e már segíteni. Idővel fognak, és akkor mi, vagy gyerekeink, unokáink is elpucolhatnak innen, amíg nem késő.

Szeressük tehát az UFO-kat, ne bántsuk őket. Senki ne csapjon agyon lapáttal UFO-t, ha a kertjében találkozna vele. Higgyétek el, jót akarnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr241719167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2010.02.01. 14:10:11

Jacko is UFO, méghozzá alakváltó: Kis fekete gyerekként jött ide, és szottyadt kínai nőként távozott, most meg tetszhalott a köcsög!

mikk79 2010.02.05. 13:01:18

Teljesen egyetértek, ezt nézzétek meg: ufokamaraerdo.blogter.hu

csercsab 2010.02.08. 10:28:13

A MTV2 vasárnap délután sugározza a Világokon át című műsorát. Kihívás volt egy picit másnaposan Dr. Mireisz László filozófust, Grandpierre Attila csillagás Dúl Antal teológus észrevételeit figyelni, de megérte. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki szeretné megtudni, mi az a mezőelmélet, pszi-mező, parajelenségek.
süti beállítások módosítása