Az idén 50 éves Phil "The Power" Taylor tizenötödik dartsvilágbajnoki címét nyerte vasárnap este a londoni Alexandra Palace-ban, a Professional Darts Corporation döntőjében 7-3-ra alázta le a roppant szimpatikus ausztrál Simon Whitlockot. Az angol tönkrevert mindenkit, a tornán nem volt ellenfele, összesen négy szettet vesztett.

 

Emberünknek négy lánya és két unokája van, kedvence a kínai konyha és a borsmentatea, rendszeres szereplője a tévés show-műsoroknak és pókerversenyeknek, írt önéletrajzot (nagyon király olvasmány), szerepelt videóklipekben és még állítólag egy szappanoperában is. Az egyik legnépszerűbb brit sportoló és szerintem nem kétséges, hogy minden idők egyik legnagyobb sportolója, rajongói a There's only one Phil Taylor dallal szurkolnak neki, röviden, tömören, óriási fazon!

Nézzétek meg mindenképpen ezt a két videót, mert ebben benne van a játék sava, borsa. Óriási és roppant vicces fazon, nagyon nagy forma!

Először egy kilencnyilas a Mester előadásában (9 nyilas: 501 dupla ki játék teljesítése a minimálisan szükséges 9 nyíl eldobásával. Versenyeken nagyon ritka és bravúros teljesítmény, általában külön díjazzák, különösen a televízió által közvetített versenyeken. Egyébként a legtöbbször 9 nyilast természetesen Phil Taylor dobott Tv-ben, mindösszesen 6-szor.)

Ez meg itten minden idők talán legfantasztikusabb dobása. Elképesztő!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr481644696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csercsab 2010.01.08. 08:36:47

Phil Taylor története mesébe illő: egy viskóban nőtt fel, 16 évesen vécépapírtartókat szerelt össze. Mellette kocsmában dobált és felfigyelt rá egy ott poharazgató exvilágbajnok. Elkezdett versenyezni, a segély helyett jöttek a díjak, és ma már milliomos, de most is Burselemben él.
"Boldogabb voltam a darts előtt. Nem volt szép házam, új autóm, nem jártam nyaralni, de sokkal több álmom volt."
süti beállítások módosítása