A testépítés a test esztétikuma érdekében végzett szánalmas nyögdécseléssel egybekötött vasemelgetés, amely a test összes izmát gyakorlatoztatja, különösen az edzés végén az ánusz izmait. Sajnos, ettől úgy potyog a sok izomagyból a szar, hogy az valami vicc kategória.

A testépítők kidolgozott testükkel kitűnnek az átlagemberek közül, sajnos eszükkel viszont nem. Szókincsük kb. 4-5 szó, aminek nagy részét a kox és a protein teszi ki. Néhányan közülük azt is ki tudják mondani, hogy fehérje és szénhidrát, az 5. szót általában szabadon választják maguknak, de leggyakrabban a „vazze”, vagy a kalóriatábla szó lesz az. Ezért sok támadás éri őket, joggal, mert szánalmasak, vérprimitívek, hormonokat szednek, izom agyúak és a nők taszítónak találják őket. Legalábbis az értelmesebb nője. Persze vannak izomnők is, de azok is szánalmasak.

A megjegyzések többnyire irigységből fakadnak, a valóságban a nők igenis vonzónak találják az izmos férfitestet, a nyápic alakokat pedig egyszerűen nem képesek komolyan venni. De ez nem baj. A nyápicok addig bicajoznak. Az legalább sport.

Érdemes energiát fektetnünk a testépítésbe, mert a heti rendszerességgel végzett gyakorlatok meghozzák gyümölcsüket. Szappant mindenképpen vigyünk magukkal az edzésekre, és akkor a végén a zuhanyzóban kellemes meglepetésekben részesülhetünk. Már akinek van ehhez gusztusa. Pfújjj, undorító.

A bodybuildingesekről kialakult kép pontos, a konditerembe nem sok értelmes, széles látókörű ember jár. A rendszergazdák le vannak szarva, attól, hogy járnak, vagy nem járnak konditerembe, attól még ők is faszkalapok. A sikeres üzletemberek vérszánalmasak, laptopozás közben nem lehet úgyse rendesen gyúrni. Idióták.

Aki ilyenekkel barátságot köt, és a gyakorlatok közti szünetben beszélget (vagy digi-dugizik), a mind szánalmas mohokos. De ha neki a tág végbélnyílás élete netovábbja, hajrá.

Gyúrjatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr81551571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása