Tekintve, hogy elérkezett a szeptember van, sokak kedvenc tévécsatornája, amelynek nem írom le a nevét, összefoglalót sugárzott a nagysikerű, a címben is szerepelő sorozatról. Ez nagyjából ki is töltötte a teljes vasárnapi műsorukat. A maratonból pedig, ha valaki esetleg már elfelejtette volna, megtudhattuk, hogy:

Marcsi tudta már jó előre, hogy Klári nem engedi Bélát Lacihoz, mert Julcsi kirakná a lakásból Feri miatt Esztert.

Persze ekkor még csak Zoli és Sanyi tudják, hogy Miki rosszban sántikál, amikor Margot nénitől elvesz egy kakaóscsigát a pultról. A kamera is sokat sejtetően a porcukros részre ment, hiszen Józsi bajszán később árulkodó nyomok lesznek, amikor Vili Tildával sakkozik.

Közben a cég vezetésébe csúnyán befurakodó Ágoston új kocsit vesz, amit Taki bá korábban taxinak használt, és benne felejtette Alma körtéjét.Ez persze azonnali válóok lesz majd zöldséges Atinak, aki már amúgy is Andikával kavar.

A maraton persze végűl úgy fejeződött be, hogy bár pontosan nem lehetett látni, de nagyon sokat sejtető volt, amikor Soma elkérte Dömötör hifi szettjét, mert Géza partiján Nóra nem hozott savanyúságot. Így végül egész nyáron át izgulhattunk, hogy Magdi és Zsuzsa rájöttek-e arra, hogy Erzsi nem adta oda Juditnak Aladár telefonszámát.

Tegnap és tegnapelőtt azóta már biztosan folytatták a sorozatot, és sok fenti titokra fényderült, de ki a lószart érdekli ez sok vérszánalmas primitív barom?

Egy raklap fos ez az egész műsor, meg a csatona is...

6 komment

Címkék: taki bá

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapfos.blog.hu/api/trackback/id/tr81354669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ian 2009.09.02. 16:41:19

Hová süllyedtetek, hogy már a Barátok közéről írtok? Inkább Pamela Anderson lába közéről írjatok, kocsogok!

Etelközi Vata 2009.09.02. 17:49:40

A Barátok közt pont idevaló, annyira vérgáz... Tegnap majdnem láttam egy Killers videoklipet, és ez sokkolt annyira, hogy rámenjek az irgalmatlan sorozatra.
Mivel tudok még lejjebb is menni, holnap Ian-ról írok...

Etelközi Vata 2009.09.02. 17:50:42

Amúgy Pamela lábaközét már ismeri a fél világ közelről. Sajnos én a világ másik feléhez tartozom...

Ian 2009.09.03. 08:26:02

@Etelközi Vata: Szerintem te a 7 szűk esztendő után Magdi anyus lába közével is elégedett lennél. Csak, hogy témánál maradjunk.
süti beállítások módosítása